Tarotens historia

27 Sep

Tarot har sitt ursprung i det antika Italien och förknippas med det ockulta och magiska, som båda finns med i många människors fantasi. I sin mest traditionella form består tarot av tio spelkort som sprids symmetriskt på ett platt träbord. … Read More »

Tarotkortlekar – hur de kan hjälpa dig att tolka korten

27 Sep

Tarotkortleken är ett paket med sextiotvå spelkort som utfärdades av den katolska kyrkan på 1400-talet för att spela populära spel som italiensk tarot, fransk tarot och italiensk konigrunden, som alla fortfarande spelas regelbundet idag. Varje kort har en betydelse, som … Read More »

Tarotkortlekar och deras betydelser

27 Sep

Tarot har sitt ursprung i Italien runt 1400-talet och skapades av den då okände John le Sougey. Tarot har varit runt under lång tid men spridningen av dess popularitet i Nordamerika under 1900-talet är relativt ny. Tarot spelas nu för … Read More »

Tarotkortförklaringar

27 Sep

Tarot har länge ansetts vara ett av de mest kraftfulla och populära sätten att förstå och tolka de mönster och krafter som formar våra liv och vårt öde. Tarot används ofta för att hjälpa människor att tolka sina egna och … Read More »

Vad avslöjar tarotkorten om mig?

27 Sep

Tarotläsning är en konstform där medium använder tarotkort för att få insikt i händelser, förflutna eller framtid genom att tolka dem. De drar kort och tolkar dem som en gudomlig entitet som försöker kommunicera med en annan person. Korten placeras … Read More »

Zoë Lightworker

17 Feb

Zoë Lightworker har gjort en stor resa från där hon var för många år sedan. Efter flera år i en destruktiv och apatisk vardag bygger hon nu sin tillvaro i en positiv och glädjefylld riktning. Med koppling till naturvetenskap, musik … Read More »

Terry Evans

17 Feb

Mediumet Terry Evans trodde länge att snickeri var hans kall i livet, tills han fick sin första privatkonsultation av ett spiritualistiskt medium. Han har bytt ut England mot Sverige och driver idag en kursgård i en renoverad byskola på landet. … Read More »

Vivi Linde

17 Feb

Bland Svenska medium är det vissa som fått mer publicitet än andra. Intresset för medialt arbete och kontakten med den andra sidan, är någonting som blivit allt mer uppmärksammat. Kanske handlar det om nyfikenhet och önskan om att få återse … Read More »

Pehr Trollsveden

17 Feb

Mediumet Pehr Trollsveden – Redan som barn kände mediumet Pehr Trollsveden av den andliga världen. När tonårstiden kom var det så mycket annat som lockade än “de på andra sidan”. Under en semester i Spanien fick Pehr ett varsel om … Read More »