Medium

Zoë Lightworker

Zoë Lightworker har gjort en stor resa från där hon var för många år sedan. Efter flera år i en destruktiv och apatisk vardag bygger hon nu sin tillvaro i en positiv och glädjefylld riktning. Med koppling till naturvetenskap, musik och andlighet är hon en mångfasetterad person med stark vilja.

Det finns inte mycket tal om gränser när man nämner Zoë Lightworker. Fanns några gränser och hinder tidigare har hon sprängt dessa sedan länge. Som barn fanns det aldrig någon tvekan på att livet var mer än det vi ser med ögonen och som clairvoyant har det kanske varit självklart från början att det var som medium och pedagog hon skulle hitta rätt i tillvaron?
Få svenska medium har så djupgående kunskaper i hur hjärnan fungerar som Zoë Lightworker. Inte heller så många av dagens skeptiker kan mäta sig med en magisterexamen i neurokirurgi. Att korsa gränsen mellan naturvetenskap och andlighet är någonting som man sällan ser hända, men som sagt är gränser och hinder inte det som definierar Zoë och hennes arbete.

Stockholm till Öland

Under många år bodde Zoë i Stockholm med allt vad det innebär. En puls som går genom hela staden och idel intryck att förhålla sig till. Även om storstaden hade sin roll och fyllde en viss funktion, valde Zoë att lämna detta bakom sig för att bege sig till Öland och stillheten. När allting är lugnt och tyst kan hon få bättre kontakt med både sig själv om med allt annat runt omkring. Detta har varit ett steg som påverkat hennes arbete som medium avsevärt.

Nordic light och reconnective healing

Zoë har under många år haft en fascination för healing och har jobbat med att erbjuda sina tjänster till kunder världen över. Som utbildad inom reconnective healing vilket är en teknik för healing som Eric Pearl introducerat, har hon haft möjlighet att arbeta med starka energier och vara ett led i förbättring av andras hälsa.

Över tid började hon få information om hur hon skulle använda reconnective healing som en språngbräda att sammanlänka med andra typer av healing vilket gav nordic light healing. En healingform Zoë är mycket aktiv inom. Behandlingen inkluderar inte någon diagnos av problem och ställer sig helt utanför den fysiska analysen av tillstånd. Istället kommer energin in och hjälper individen att läka. Som medium har Zoë möjlighet att få hjälp av sin guide och även av andra varelser i andra dimensioner.

Kommentarer inaktiverade för Zoë Lightworker