Medium

Pehr Trollsveden

Mediumet Pehr Trollsveden – Redan som barn kände mediumet Pehr Trollsveden av den andliga världen. När tonårstiden kom var det så mycket annat som lockade än “de på andra sidan”. Under en semester i Spanien fick Pehr ett varsel om att någonting otäck var på gång. Hans bror blev mördad. Då började det andliga komma tillbaka till Pehr. När Pehr Trollsveden var liten flyttade han och hans familj till ett hus. De var inte ensamma. Det bodde redan en kvinna där. Inte levande dock, utan som ett spöke. Alla i familjen såg henne. Det var ingenting konstigt.

Pehrs mormor var synsk och han tror själv att det är från henne som han har fått förmågan. Även Pehrs syster har gåvan och arbetar som medium. Hans mamma är fortfarande skeptisk, trots att hon ser sin avlidne make på sängkanten med jämna mellanrum. Som tonåring stängde Pehr ute den andliga världen. Det var så mycket annat som lockade. Under en semesterresa till Spanien fick Pehr ett varsel om att någonting otäckt var på gång. Pehr skulle egentligen ha fortsatt sin resa till Israel, för att ha jobbat på en kibbutz. Pehr tog dock varslet på allvar, bokade av resan och åkte hem. Han träffade sin bror. De umgicks och Pehr gav honom presenter. Kort tid därefter blev Pehrs bror bragd om livet.

År 1992 vaknade Pehrs intresse för det andliga till liv igen. Han påbörjade en utbildning med Reikihealing och blev Reiki Master fyra år senare och Karuna Master ett år efter det. Pehr Trollsveden är även utbildad i klassisk massage och har gått kurser för att lära sig mer om Tarot, Numerologi, Kristall- och Pendelhealing, Kristallterapi för att nämna några. 1995 blev han färdig med en ettårig Andningspedagogutbildning. Den är en av de utbildningar som har präglat Pehr mest, enligt honom själv. Idag ägnar Pehr mycket tid åt djur. Både kontakt med djur och healing av djur som så kallad djurkommunikatör.

Om djur

Pehr Trollsveden ser bland annat djurens tidigare liv och hur det påverkas till ägaren. Han säger själv att det största arbetsområdet för honom idag är tidigare liv/regressioner. Då både som vägledande konsult och som lärare på sina utbildningar. Pehr Trollsveden har även skrivit böcker.

Redan 1996 skrev han sin första bok “Meditera till inre harmoni” och efter det “Lilla Pendelboken”. Under samma tidsperiod skrev han böcker tillsammans med Ylva, nämligen “Själsenergi, från tidigare liv till ängel” och “Reiki, ett, två…”. Den senaste boken som Pehr Trollsveden har skrivit och gett ut är “Lär dig tala med djur”. Den släpptes år 2006 och finns via Pehrs egen hemsida. “Lilla Pendelboken” finns nu i nytryck. “Meditera till inre harmoni” kommer ut i omgångar på CD´s, där Pehr använder sig av sin röst och vägleder dig ner i meditation. Vill leva i harmoni med hela din kropp? Enligt Pehr Trollsveden är detta möjligt, för oss alla. Det gäller att frigöra sina blockeringar, släppa gamla invanda mönster och därmed leva i harmoni med hela sin kropp, själ och ande. Låter det inte härligt, så säg?

Kommentarer inaktiverade för Pehr Trollsveden